Két hónap után már nem fagyoskodnak a mentősök

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Fáznak a váci mentősök – hívta fel a figyelmünket egy olvasónk még januárban. Akkor megírtuk: teljesen tönkrement az öreg kazán.

Február 7-re, két hónap után sikerült kijavítani a problémát – tájékoztatta lapunkat Rusvay Balázs, a Váci Mentőállomás vezetője.

A problémát az okozta, hogy az elöregedett, elhasználódott kazán felmondta a szolgálatot. És bár azonnal jelentették a központnak a problémát, két hónapot kellett várniuk arra, hogy kicseréljék.

Az időjárás nem kímélte őket, hiszen gyakran mínusz 12-14 fok volt napközben és éjszaka is. Mivel azonban az elektromos hálózat nem bírta a terhelést, így hősugárzóval nem nagyon tudtak fűteni. Szerencsére azonban sokan akadtak, akik segítettek a bajban.

Nekik szeretnének köszönetet mondani a Váci Mentőállomás dolgozói: Mandl Péter és édesanyja (hősugárzó), Vásárhelyi Tamás – Duplex Kft (PB gáz, hőlégbefúvó), Bognár Béla (hősugárzó), Sárga fogó szerszámbolt (hőlégbefúvó), Bíró János (PB gáz), Flaga Gáz Kft (PB gáz), Váci Ácsok és Tetőfedők (készpénz), Mr. Klíma and Energy Kft (hőlégbefúvó). Emellett a város is felajánlotta segítségét, amiért szintén hálásak az érintettek. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments