Keresem mindig kíváncsi társam, aki időt szán rám

VÁCI NAPLÓ/kultúra ♥ Üdv Kedves Idegen! Keresem mindig kíváncsi társam, aki időt szán rám és soraim között is tud olvasni.

Füst,- ital- és képmutatásmentes örökifjú vagyok, némi kötöttséggel. Ne tévesszen meg tetovált gerincem. Testékszerem is csak védelmemet szolgálja. Keménykötésű vagyok, de ha jól bánsz velem, megmutatom hatalmas nagy szívemet! Ha kezedbe veszel, olykor nehéznek, máskor könnyűnek érzel, de soha nem unalmasnak. Kezdetben talán nehezen találod meg velem a közös hangot, de ha időt adsz nekem, igaz barátoddá, sőt társaddá válok. De ne feledd, pillantásom közkincs.

Ha már megnyíltam neked, akkor áradnak belőlem a szavak… oltalmat nyújtok, megszabadítalak a gondoktól, tágítom az ismereteidet arról a világról, amiben élek. Ne aggódj, bár véges vagyok, soha nem korlátolt, megengedem, hogy saját gondolataid legyenek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

Bármilyen kalandos vagyok, egyszerű nyugodt életre vágyom, ezért is állok be a sorba, ahonnan bármikor kiránthatsz és legeltetheted rajtam a szemed. Szeretem a csendet, de elviselem a zajt is. Alkalmazkodom hideghez, meleghez, de a víztől irtózom.

Jelige: „Életed könyve” (2600 Vác, Budapesti főút 37., klvk@konyvtar.vac.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments