Valentin napi váci színházi ajánlat ínyenceknek

VÁCI NAPLÓ/kultúra ♥ Közeledik a Valentin nap, Szent Bálint vértanú napja. Sokan ellenzik, de talán még többen vannak, akik örömmel fogadják a lehetőséget, hogy ezen a napon is egy kis kedvességgel, odafigyeléssel kifejezhetik párjuk iránti szeretetüket.

A Váci Dunakanyar Színház és a Rubra Étterem egy különleges ajánlattal kedveskedik elsősorban a szerelmespároknak, de várják az egyedülállókat, baráti társaságokat is. A színház újra műsorra tűzi óriási sikert aratott, Quimby slágereken alapuló Megadom magam című musicaljét február 12-én 15 órakor.

Egy fiatal zenész-költő életének momentumai adják a történet alapját. A két főszereplő, Hella és Bence hol tépelődő, hol pedig idilli viszonyát, a lelket felőrlő múlttal való küzdelmét követhetik nyomon, melyre megoldásként egyedül a szerelem és a művészet gyógyító ereje szolgál. A kiváló színészgárda Krausz Gergő, Trokán Anna, Molnár Gyöngyi, Bakos-Kiss Gábor mellett tánckar és a Revue zenekar is közreműködik.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tájékoztató közterületi permetezésről

A könnyed kulturális élmény mellett különleges gasztronómiai kínálat teszi feledhetetlenné az alkalmat. A Rubra Étterem február 12-i vendégei 20 százalék kedvezménnyel válthatnak jegyet a Váci Dunakanyar Színház aznap, 15 órakor kezdődő romantikus zenés előadásra. De a kedvezmény fordítva is él, ha meglepi párját egy felejthetetlen színházi élménnyel, a jegyet felmutatva a gyertyafényes vacsorát 20 százalék kedvezménnyel fogyaszthatják aznap a Rubra Étteremben.

Nem kell tehát választani a kulináris és a kulturális élmények között, egy napra tervezhetik mindkettőt.
Néhány dologra azonban érdemes odafigyelni. A kedvezményes színházjegyeket kizárólag a Váci Dunakanyar Színház jegypénztárában lehet váltani, az éttermi blokk felmutatásával. Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze.

A Rubra Étteremben a kedvezmény érvényesítésének feltétele, hogy felmutassák a 2017. február 12-re, az Olt Tamás: Megadom magam című előadásra szóló színházjegyüket. Még egy javaslat: az asztalfoglalásról ne feledkezzenek meg! Kellemes időtöltést kívánunk! ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments