Fél év felfüggesztett börtön az ordibáló szurkolónak

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ A történet nem váci, bár közel, Leányfalun történt. Ám jelzi, hogy a bíróságok megelégelték a bunkóságot a szurkolók között. A Szentendrei Járási Ügyészség ugyanis garázdaság bűntette miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a férfit, aki hangoskodott és az ellenőrre rontott egy leányfalui vízilabda mérkőzésen.

2016 decemberében Leányfalun vízilabda mérkőzést szerveztek, ahol Leányfalu és Pécs játékosai csaptak össze. A pécsi csapatot a bűnügy gyanúsítottja autóbusszal szállította a meccsre, majd szurkolt a mérkőzésen. A meccs folyamán a gyanúsított nem értett egyet egy játékvezetői döntéssel, aminek  fennhangon, trágár szavakkal adott hangot.

A bíró elküldte a gyanúsítottat a medencétől. A férfi kiabálva méltatlankodott és a kijárat felé indult. Eközben az őt éppen nyugtatni igyekvő ellenőrre támadt, nagy erővel ellökte őt. A Szentendrei Járási Ügyészség nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé a gyanúsítottat.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szociális infrastruktúra megújítása az Alsó-Ipoly mentén

A Szentendrei Járásbíróság hat hónap – végrehajtásában egy évre felfüggesztett – börtönre ítélte a férfit, és egy évre eltiltotta a Magyar Vízilabda Szövetség által szervezett sportrendezvények látogatásától. A bíróság
ítélete jogerős. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments