Meghosszabbították a határidőt a vetőmag igénylésre

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Mint arról korábban írtunk a Váci Egyházmegye Vidékfejlesztési Iroda több szintű kiskerti programot hirdet a 2017-es évre, melyre pályázat benyújtásával lehet jelentkezni. Most meghosszabbították a határidőt január 29-ig.

A pályázatok célja a háztáji kiskertek veteményes célú megművelése annak érdekében, hogy az hozzájáruljon a család vagy magánszemély önellátásához.

Pályázatot nyújthatnak be azok a Váci Egyházmegye működési területén lévő települési önkormányzatok és civil szervezetek, akik vállalják, hogy  településükön összegyűjtenek legalább 10, legfeljebb 30 olyan rászoruló magánszemélyt (szociális ellátásban részesülő, nagycsaládos, idős, munkanélküli), aki veteményes kertet gondoz az udvarán; a Váci Egyházmegye Vidékfejlesztési Irodától (VEVI) átveszi és kiosztja a magcsomagokat; a VEVI munkatársait nyáron egyszeri ellenőrzés alkalmával elkíséri a támogatottakhoz.

A pályázat benyújtásának határideje: január 29.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vonat elé hajtott egy autós a vácrátóti átjáróban

A pályázatok innen tölthetőek le:

Ingyenes vetőcsomag magánszemélyek részére

Jó szomszéd 2017

Kertelek 1

A korábbi években gyakorlattá vált ingyenes vetőmagosztás a 2017-es évtől kezdődően kizárólag a megküldött pályázati adatlap beküldésével és elfogadásával lehetséges. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments