Ismét lehet korcsolyázni a főtéren

koripalya-a-foterenVÁCI NAPLÓ/a város (Ribáry Zoltán) ♥ A múlt szezon sikere után a mostani téli időszakban is lehet korcsolyázni a főtéren, december 1-jén megnyílt a jégpálya, mely a tervek szerint február közepéig várja a sportolni, szórakozni vágyókat.

– Szeretettel várjuk ide az iskolai csoportokat, családokat, a hozzánk akár csak egy kis korcsolyázás erejéig ellátogató vendégeket – mondta a csütörtöki nyitáskor Fördős Attila polgármester.

A múlt szezonhoz hasonlóan iskolaidőben délelőttönként iskolai csoportokat fogad – az önkormányzattal kötött megállapodás révén díjtalanul – a létesítmény, majd egy kis karbantartás után 15-21 óra között mindenkinek szabad a pálya. Hétvégén pedig, illetve a téli szünetben délelőttől késő estig folyamatosan várják a nagyközönséget, a karácsonyi ünnepnapokon és szilveszter napján is.

Természetesen korcsolya kölcsönzésre is lehetőség van, ebből a szempontból egységesebbé vált a dizájn, szép világoskék korcsolyák állnak rendelkezésre, minden méretben. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb elismerésben részesült dr. Horváth Ferenc a váci levéltár igazgatója

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments