Foci: jobbak voltunk, de mégis csak döntetlen lett

matyas-zsolt-vaci-foci-700VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Két jó formában lévő, több hete veretlen csapat találkozott a a hét végén Dunaújvárosban. A találkozó előtt csapatunk öt, míg a vendég óvári alakulat már nyolc meccse volt veretlen. A döntetlen eredménnyel aztán mindkét csapat tovább nyújtotta veretlenségi szériáját: Vác FC – Credobus Mosonmagyaróvári TE 1904 1-1 (1-0).

Az első félidőben is mi voltunk a kezdeményezőbb fél, mi uraltuk a mérkőzést. A 44. percben egy szép Balajti – Tóth Barna összjáték után utóbbi Mátyás Zsolthoz (képünkön) gurított, ő pedig a kimozduló kapus mellett a hálóba lőtt! Ezzel véget is ért az első félidő. Ugyan csak a félidő végén, de megérdemelt szereztünk vezetést és vonultunk előnnyel a szünetre – tudósít a klub honlapja a meccsről.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Két pontot Pilisen hagytunk

Aztán a második félidőben a játék képe nem sokat változott. Mi kezdeményeztünk, birtokoltuk a labdát, és alakítottunk ki helyzeteket.

A 71. percben tűzijátékot rendeztünk a vendég kapu előtt, de sajnos gólt nem sikerült szereznünk. Tóth Barna első lövését védte Tarczy, a kipattanót Tóth a kapufára lőtte, az újabb kipattanó labdát pedig Balajti lőtte mellé!

Aztán ahogy a futballban lenni szokott, a sok kihagyott helyzet a mérkőzés végén megbosszulta magát. A 86. percben Jasarevic jutott túl Görgényin kis szerencsével, majd a kapujából kijövő Szentpéteri mellett 10 méterről a bal sarokba lőtt.

Az utolsó 5 percben hiába tettünk meg mindent, hogy még egyszer betaláljunk, már nem sikerült újabb gólt elérnünk, így maradt az egy-egyes döntetlen. Sajnálatos módon kiengedtük a kezünkből a győzelmet, pedig a játék képe és a helyzetek alapján is győzelmet érdemeltünk volna.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagy sikerrel zajlott le III. Nyuszi-uszi amatőr úszóverseny

Az idei év utolsó bajnoki mérkőzésén jövő héten vasárnap a BFC Siófok csapatát fogadjuk Dunaújvárosban. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments