Temetetlen árkokat kerülgetnek a Földváry tériek

foldvary-ter-kabelfektetes1-700VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Nagy felzúdulást váltott ki, hogy a Földváry tér egy részén munkások felbontották a járdákat, parkokat. Mint a több helyen is kiragasztott papírlapokon olvasható, a területen kábelfektetés folyik a Magyar Telekom Nyrt megbízásából.

A beruházás a város hozzájárulásával történik, ám a kivitelezés hibáiért egyértelműen az alvállalkozót lehet elővenni – fogalmazta meg a lakók panaszaira egy szakember a közösségi oldalon.

Lapunk a Földváry téren folyó munkálatokkal kapcsolatban már az elmúlt héten eljuttatta kérdéseit a Magyar Telekom sajtóosztályához, akik napok óta ülnek emailünkön, bizonyára bokros teendőik között nem jut idő válaszolni. Ha esetleg válasz érkezik, frissítjük bejegyzésünket.

Nagyon gáz! Kétszer is majdnem kitört a bokám. Feltúrták az egészet, mint a varacskos disznók a határt. Bár az kevésbé balesetveszélyes mint ez! Úgy hagyták félkészen az egészet fázisról-fázisra. Ezért senki sem felelős?” – írta egy kommentelő.

Hétvégi fejlemény, hogy Kiss Zsolt önkormányzati képviselő megkereste a városháza szakembereit, akik a helyszínen tájékozódtak és intézkedtek annak érdekében, hogy a kábelfektetés minél kevesebb bosszúságot okozzon a lakóknak. Tájékoztatása szerint a Telekom munkatársai ígéretet tettek a helyszínen, hogy fokozottan ellenőrzik az alvállalkozóik munkavégzését és nem hagynak balesetveszélyes munkaterületet maguk után. (fotó: Kiss Zsolt Facebook oldala)

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A táj portréja - Tükörkép

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments