Szavazz te is Vácra, hogy megszépülhessen a város

Virágos Vác - főtér-700VÁCI NAPLÓ/a város ♥ December 15-én zárul a MegSzépülAVárosom program negyedik hullámának szavazási periódusa, vagyis már csak alig több mint egy hónapunk van arra, hogy leadjuk voksunkat kedvenc vidéki városunk vagy budapesti kerületünk mellett. Vácra is lehet szavazni, de egyelőre nagyon le vagyunk maradva.

A Kereskedelmi Marketing Trendek Kft szervezésében programot életre hívó hét építőipai cég (Mapei, a RAVAK, a Roll-Lux, az ELKO EP HUNGARY, a Bramac, az enHome és az Allianz Hungária Biztosító) részvételével annak a budapesti kerületnek vagy vidéki városnak egy közterülete kerül felújításra 2017 tavaszán, amely 2016. augusztus 8. és december 15. között a legtöbb szavazatot kapja.

A városokra a projekt honlapján lehet leadni a szavazatokat december közepéig.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

A felújítás idén is kiterjedhet szemétszedésre, padok cseréjére, felújítására, virág-, fa-, bokorültetésre, füvesítésre, játszóterek felújítására, játszótéri eszközök vásárlására és beszerelésére, kerítés felújításra, illetve cseréjére, közterületi pavilonok – ülő sarkok kialakítására, közterületi szobrok állítására, vagy fitnesz eszközök telepítésére.

Az elmúlt két hónap alatt megközelítőleg 46 ezer szavazat érkezett a projekt weboldalára. Az eddigiek alapján a legtöbb szavazatot Heves, Veszprém, és Pest megye gyűjtötte össze. A települések versenyében Gyöngyös, Ajka és Pécel állnak az élen, magukénak tudva a szavazatok több mint 60 százalékát. Vác alig néhány szavazatot kapott, itt az idő, hogy feltuningoljuk egy kicsit a dolgot! Szavazz városunkra most!

A pályázat jelenlegi állása szerint a budapesti kerületek nagyon lemaradtak a versenyben, az első helyen álló XX., IV. és XIX. kerületek összes szavazata nem éri el a leadott szavazatok 3%-át. Hat budapesti kerület pedig egyetlen szavazatot sem tudhat magáénak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

De még nincs veszve semmi, hiszen 44 nap van hátra a verseny zárásáig! Szavazz te is Vácra, juttasd el a programfelhívást minél több ismerősödhöz, barátodhoz, hogy ők is leadhassák voksaikat! Az összefogás csodákra képes, ahogy azt az év elején Rákosmente példája is mutatta. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments