Szavazz, hogy a kórtermekben új függönyök legyenek

Jávorszky kórház-700pxVÁCI NAPLÓ/a város ♥ Segítsünk a váci Jávorszky kórház gyermekosztályának, hogy kicserélhessék az elhasználódott függönyöket! Mindössze annyit kell tennünk, hogy szavazatunkkal támogatnunk kell őket! Minden nap egy voksot adhatunk le!

„Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy az idei évben kórházunk újszülött-, csecsemő- és gyermekosztálya sikeresen továbbjutott az Újpest és vonzáskörzetében lévő települések területének K&H gyógyvarázs program pályázatában! Ennek keretében kórtermeink elhasznált függönyeit szeretnénk jobb minőségűre és szebbre cserélni, hogy a nálunk gyógyuló gyermekek esztétikusabb környezetben lábadozhassanak” – írják közösségi oldalukon.

Ez azt jelenti, hogy részt vesznek a második körben, amelynek során a bankfiókokban és a www.khgyogyvarazs.hu/szavazas oldalon történő szavazással a lakosság választhatja ki az egyes területek nyerteseit. Ahhoz, hogy a pályázatból az idei évben győztesként kerüljenek ki, szükségük van az önök segítségére!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Az autizmus világnapján helyezz kék papírvirágot az ablakba!

Az online szavazáson nem csak a K&H ügyfelei voksolhatnak, bárki leadhatja szavazatát, aki az adott oldalra látogat. A szavazók kizárólag úgy tudnak voksolni, ha Facebook fiókjukkal belépnek vagy e-mail címükkel regisztrálnak az oldalon.

„A sikeres belépést és Vác irányítószámának (2600) megadását követően megjelenik osztályunk pályázata. Az ’Erre szavazok’ gomb megnyomásával le is tudják adni voksukat. Egy IP címről/Facebook regisztrációval a szavazás ideje alatt 24 óránként egyszer lehet szavazni. Az online szavazás időtartama: 2016. november 3. – 2017. január 30. éjfél” – hívják fel a figyelmet.

Az online szavazás mellett a K&H bankfiókjaiban személyesen és az ebank internetes felületen keresztül is lehet szavazni. A K&H Bank ebankjából a szavazó felületre átlinkelő ügyfelek minden egyes ebanki belépést követően szavazhatnak, 24 órán belül akár kétszer is. Az online és bankfióki szavazatok összesítésénél a K&H ügyfeleinek szavazata duplán számít majd bele a végeredménybe.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Váci Dunakanyar Színház áprilisi előadásai

„Amennyiben támogatnák osztályunkat, szavazzanak pályázatunkra!” – kérik. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments