Szandival főzött a receptverseny váci győztese is

szandi_nyertesekkelVÁCI NAPLÓ/régió ♥ November közepe az ízekről és az élményekről szólt az Invitel öt szerencsés nyertese, köztük egy váci számára is, hiszen kísérőikkel élményfőzésen vehettek részt a budapesti Chefparade Főzőiskolában. Az esemény háziasszonya Szandi volt, aki maga is gyakorlott háziasszony, így otthonosan mozgott a konyhában. A csapat munkáját egy profi séf, Hende Szabolcs irányította. Három fogás készült el az este alatt, remek hangulatban. 

A ’Nyerj recepttel’ játék nyertesei egy-egy saját recept beküldésével vettek részt a megmérettetésben és csupán a szerencsén múlott, hogy éppen ők vehettek részt a Szandival közös élményfőzésen. A társas összejövetelen jól felszerelt környezetben egy profi szakács, Hende Szabolcs irányításával készíthettek el egy háromfogásos, karácsonyi hangulatú menüt kétfős csapatokba rendeződve.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vonat elé hajtott egy autós a vácrátóti átjáróban

Ezen a pénteken senki sem maradt éhes, hiszen rozmaringos alma-zellerkrém leves, zöldfűszeres bélszínszeletek, tormamártás, grillezett téli zöldségek és karamellás diótorta is került az asztalra vaníliás sodóval.

Az estét az énekesnő Szandi és az Invitel marketingigazgatója, Iski István személye is színesítette, akik a csapatokkal együtt készítették el a vacsorát, amit közösen, kötetlen beszélgetés közben fogyaszthattak el a nyertesek, Dudásné Szűcs Adrienn Diána Dunakesziről, Blaskó Tibor Vácról, Nagy Éva Szentendréről, Szedleczky Rudolfné Budapestről és Zsolnai Gyöngyi Veresegyházról.  

„Ha tehetem, minden nap főzök. A vacsorák nagyon fontosak számunkra, mert ilyenkor összegyűlik az asztal köré a család, és megbeszéljük, kivel mi történt aznap. A hétköznapok rohanással telnek, ilyenkor a gyorsan elkészíthető fogásokat részesítem előnyben. A hétvégéken már több idő jut a főzésre, és a kicsit körülményesebben előállítható ételekre. A gyerekeink nagyon válogatósak, nehéz a kedvükben járni, de a férjem titkos recept szerint készített sajtos tésztáját mindhárman imádják” – mesélte mosolyogva Szandi, miközben a karamellás diótorta töltelékjét kavargatta.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vonat elé hajtott egy autós a vácrátóti átjáróban

Az est folyamán – talán a főzés iránti közös szenvedélynek is köszönhetően – a telefonok fotói közül hamar előkerültek a résztvevők jól sikerült tortáiról, süteményeiről és egyéb ínycsiklandozó fogásairól készített képek is. Szerencsére az otthon maradt családtagoknak is jutott kóstoló mindenből. Az este jó hangulatban telt, és mindenki kellemes élményeket vitt magával útravalóul. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments