Premier előtt Vácon a #Sohavégetnemérős film és a Wellhello

sohavegetnemerosVÁCI NAPLÓ/a város ♥ A MozgóMozi jóvoltából november 16-án, szerdán 16, 18 és 20 órakor vetítik először Vácon a Wellhello együttes #Sohavégetnemérős című filmjét. A premier egyébként december 1-én lesz, a váciak pedig két héttel előtte láthatják a játékfilmet. Az esti, 20 órás vetítés után közönségtalálkozó is lesz a zenekarral, valamint a film készítőivel.

A #Sohavégetnemérős egy zenés játékfilm, melyet a Fluor Tomi és Diaz alkotta, rendkívül népszerű zenei formáció, a Wellhello slágerei inspiráltak. A hat történetet Wellhello dalokkal egybeszövő film producere a könyves-tévés-filmes Lévai Balázs, rendezője Tiszeker Dániel.

A generációs film: a mai huszonévesek életérzését, gondolkodását, problémáit, párkapcsolatait ábrázolja, szinte minden alkotója harmincon inneni – írja a port.hu.

sohavegetnemeros_vac_190x258mmA mindössze húsz nap alatt leforgatott film öt városban – Budapest, Zamárdi, Veszprém, Debrecen és Sopron – és egy áruházban játszódik, a hat önálló történetet a Wellhello slágerei fűzik össze.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tájékoztató közterületi permetezésről

Az országos filmpremier előtt a #Sohavégetnemérőst a Mozgó Mozi segítségével 50 nap alatt 100 olyan vidéki magyar városba is eljuttatják, – köztük Vácra is – ahol nem működik állandó. A film a vetítési időszakot követően DVD-n is meg fog jelenni.

A filmben szerepet kapott a váci Zsigmond Emőke is, aki korábban a Boronkay György Műszaki Szakgimnázium és Gimnázium tanulója volt.Emőke tavaly végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A filmben egy visszahúzódó, szelíd lányt játszik, aki a Tinderen próbálja megtalálni élete párját, és nagy reményekkel veti bele magát a randizásba. Mindössze egy közös jelenete van a filmben a Wellhello egyik tagjával, akit elküld, mert nem őrá vár.

A MozgóMozi weboldalán a 20 órakor kezdődő vetítésre az első 200 helyet lefoglalók INGYEN kapják a jegyet! Helyfoglalás: www.mozgómozi.hu

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb elismerésben részesült dr. Horváth Ferenc a váci levéltár igazgatója

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments