Nem tanul a gyerek? Ma segítenek neked!

unott-gyerek_2-700VÁCI NAPLÓ/a város ♥ A ma esti program azoknak a szülőnek szól, akiknek a gyermeke valami miatt belefáradt vagy beleunt az iskolai tanulásba. A tapasztalatok szerint viszonylag sok szülő szembesül Vácott is ezzel a problémával.

De van-e segítség az ilyen esetekben? Igar Beatrix, a váci Tanulás Központ vezetője nagyon határozottan azt mondja: van!

„Kéthavonta új témával jelentkezve szeretnének segítséget nyújtani a váci Tanulás Központ szakemberei azoknak a szülőknek, akiknek gyermeke különféle tanulási, illetve magatartási problémákkal küzd” – mondta a Váci Naplónak. „A szülők klubjában nem általánosságban beszélünk a tanulási problémákról, hanem a szülő konkrét kérdésére konkrét megoldás érkezik tőlünk.”

Például nagyon sokszor teszik fel a szülők azt a kérdést, hogyan tudom a számítógép mellől az íróasztalig eljuttatni a gyerekeket, ahol végre megírja a leckét. Ennek érdekében a szülők klubjában megtanítanak egy olyan érdekes időbeosztást, amit a gyerekek maguk terveznek meg, és ennél fogva, be is tartják.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Élővilágbarát kert átadó ünnepség április 27-én a váci Pannónia Házban, palántabörzével, szakmai és gyermekprogramokkal

Ha a kerekasztal beszélgetésen ott lévő anyukák, apukák csak egy – a gyakorlatban is évek óta működő – technikát valósítanak meg másnap gyerekükkel, már érdemes volt együtt tölteni az estét – teszi hozzá Igar Beatrix.

A díjmentes programra ma, pénteken kerül sor 18 órától a Csányi körút 58. szám alatt lévő Tanulás Központban. Az érdeklődőktől előzetes regisztrációt kérnek, vagy telefonon a 70/232-2685-ös számon is be lehet jelentkezni. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments