Kézilabda: szerződést bontottak a váciak Zsiga Gyulával

zsiga-gyula-kezilabda-edzo-700VÁCI NAPLÓ/sport ♥ A Váci KSE és Zsiga Gyula a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott – jelent meg kedden a Váci KSE férfi kézilabda csapatának honlapján a közlemény. A gárda az utóbbi időben igen csak gyengén szerepelt az első osztályú bajnokságban, olyan pontokat is elbukott, amiket papírforma szerint simán be kellett volna gyűjtenie.

Zsiga Gyula 2014-től segítette a Váci KSE munkáját. A felek két sikeres szezont követően döntöttek úgy, hogy elválnak útjaik.

A csapat Zsiga Gyula irányításával a 2014/2015-ös szezonban az NB I/B Nyugati csoportjának bajnoka lett és jutott vissza az első osztályba, valamint másodosztályúként a Magyar Kupa legjobb négy csapat közé került, míg az előző idényben a klub fennállásának legjobb eredményeként a NB I felső házába jutott és végül a hatodik helyet szerezte meg.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

A Váci KSE jelenleg jó kezdést követően a 9. helyen áll az tizennégy csapatos férfi első osztályban.

A kialakult helyzet mielőbbi megoldása érdekében mindkét fél úgy látta, hogy valamit változtatni kell.

„Számomra is az a legfontosabb, hogy a csapat azt és úgy játssza, amire képes! Ez tűnt a legkézenfekvőbb megoldásnak, hiszen Gúnya Pétert már a szezon eleje óta támogattam, és készítettem erre a feladatra!” – tette hozzá Zsiga Gyula

A továbbiakban a vezetőedzői feladatokat Gúnya Péter, az egyesület utánpótlás szakmai igazgatója látja el. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments