Kézilabda: egy meccs, ahogy előre meg volt írva

vac-veszprem-ferfi-kezilabda-700VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Ahogyan az várható volt, a Veszprém simán győzött az első osztályú férfi kézlabda bajnokság hétfő esti váci mérkőzésén: Váci KSE – Telekom Veszprém 22-29 (11-15). Csapatunk jelenleg a tabella 10. helyén áll és el kell kezdenie a felzárkózást, ha nem akar néhány hét múlva a kieső helyek valamelyikén tanyázni.

Ezt megtehetik e hétvégén vasárnap, amikor a sportcsarnokban a Mezőkövesdet fogadják. A vendégek a tök utolsó helyen állnak, mindössze egy meccset nyertek és tízszer vesztesen hagyták el a pályát. Ha ellenük sem nyerünk, akkor nagy baj lesz.

Visszatérve a Veszprém elleni meccsre: bár a mieink keményen küzdöttek, az első félidő végére már négy gól volt a különbség a vendégek javára és a játék képe alapján nem igazán volt esélyünk egyenlíteni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

A második játékrészben aztán egy kicsit lazítottak és elkezdtünk felzárkózni, de aztán ismét kijött a tudásbeli különbség és végül hét gólos veszprémi előnynél hangzott el a mérkőzés végét jelző sípszó.

Zsiga Gyula, a váciak trénere így értékelte a történteket:

– Gratulálok a Veszprémnek. Sok klasszisuk hiányzott ma, de így is számos kiváló játékossal érkeztek. Nem igazán tudtunk felkészülni mi sem. Két vereség után vagyunk, próbáltunk egy olyan meccset játszani, amely megalapozhatja a következő találkozók jó formáját. A vereség ellenére pozitív dolgokat fedeztem fel a játékunkban. Ez biztató a jövőre nézve. (fotó: handballveszprem.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments