Egyszerű, értékes, praktikus – váci színházi utalvány

szinhazi-ajandekutalvany2-700VÁCI NAPLÓ/kultúra ♥ Hamarosan december havába lépünk, melyet a várakozás és készülődés érzése hat át. Jobbnál jobb előadásokkal várja a Váci Dunakanyar Színház e hónapban is a hétköznapok nyüzsgéséből kis időre kiszakadni vágyókat, de azoknak is megoldást kínál, akik nem tudják, mivel lepjék meg szeretteiket karácsonykor.

Biztosan önnel is előfordult már, hogy az ünnep elmúltával hozzá se nyúlt az ajándékba kapott tárgyakhoz, ott porosodtak a polcon, vagy a fiókban. Nehéz kitalálni, mire vágyik a másik, mi az, amire igazán szüksége van. Tárgyak helyett ajándékozhat felejthetetlen színházi élményt is szeretteinek, melyhez a Váci Dunakanyar Színház ajándékutalványa talán a legjobb választás.

Nem lehet vele mellélőni, hiszen a megajándékozott a színház szervezésében megrendezett előadások bármelyikére beválthatja, könnyed vígjátékra, zenés-táncos darabokra, elgondolkodtató prózai előadásokra, gyermekelőadásokra, sőt a nyári V4 Fesztivál és Színházi Találkozó koncertjeire is. Ha akarja péntek esti szórakozás, ha akarja családi vasárnap, vagy éppen első randevú.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

Nagyon nehéz eltalálni, hogy mely időpont felel majd meg a kedvezményezettnek. Az ajándékutalványban az a jó, hogy egészen az évad végéig, vagyis 2017. június 30-ig felhasználható. Ezen belül azonban nincs konkrét időponthoz kötve – nem úgy, mint egy adott előadásra szóló jegy -, így biztosan nem jön közbe semmi.

Praktikus megoldás azért is, mert szabadon meghatározható az értéke, annyiért vásárolhatja meg, amennyit ajándékozásra kíván szánni. Ugyanakkor gazdaságosan felhasználható, többféle címletben kapható, éppen azért, hogy a felhasználói igényeknek legjobban megfeleljen. A színház jegyáraival összhangban készpénzben kipótolható, az esetlegesen fennmaradó kisebb címletű ajándékutalványok pedig a következő jegyvásárlásnál beszámíttathatók, így semmi sem vész kárba.

Az ajándékutalvány a színház jegypénztárában gyorsan és könnyen beszerezhető, ami az ünnep közeledtével a sok teendő, elintéznivaló között nem utolsó szempont. Így azok is nyugodtak lehetnek, akik az utolsó pillanatra hagyják az ajándékvásárlást. Idejüket fontosabb dolgokra fordíthatják, az ünnepre való ráhangolódásra, illetve szeretteikkel való időtöltésre, hiszen ajándék ide vagy oda, mégiscsak ez a legfontosabb. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Áprilisban indul a Központi Statisztikai Hivatal lakosságot érintő adatfelvétele

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments