Mesefigurák a megújult beépített szekrényen

juhasz-iskola-4a-osztalya-700VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Az őszi szünetben a Váci Juhász Gyula Általános Iskolában a tanítási szünet ellenére is kemény munka folyt. A 4.a osztály termében megújult a régi beépített szekrény, amely már közel 35 éve állt a teremben, mindezidáig eredeti, ám sajnos megkopott állapotban.

Az évek azonban nyomot hagytak a régi bútordarabon, s már ráfért a megújulás: így egy igazi mesevilág kelt életre a régi ajtókon, mely azóta elvarázsolta a tantermet a tanulók nagy örömére – tudtuk meg Hogál Gabriella osztályfőnöktől.

„Példaértékű összefogással valósult meg ez a projekt, s nagy büszkeséggel tölt el, hogy Vác városában meg tudtunk szólítani olyan igazi lokálpatriótákat, akiket még kellemes emlékek fűznek a mi kis belvárosi iskolánkhoz. Ezúton szeretném kifejezni hálás köszönetemet a Gazdasági Hivatalból Pápa László úrnak, aki segített, hogy még mielőtt az intézmény 2017. január 1-jével átkerül állami fenntartásba, valami apró felújításra, javításra sor kerülhessen.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

Lehetővé tette továbbá, hogy a GH alkalmazottja, Csámpai Béla festő – aki már a városban több intézményben is megcsillantotta kézügyességét és remek fantáziáját – itt dolgozhasson. A művész úr időt és energiát nem sajnálva a munkaszüneti, és az ünnepnapon is serénykedett, hogy a szünet végére elkészüljön a remekmű.

Köszönöm továbbá a Letfusz és fia Kft-nek, hogy felajánlották a munkához szükséges festékanyagot. S lám, apró dolgokkal is nagy örömet lehet szerezni intézménynek, pedagógusoknak, gyerekeknek. Köszönet ezért a csodálatos, maradandó alkotásért, melyben több felnövekvő generáció is örömét lelheti majd a jövőben” – írta a Váci Naplónak Hogál Gabriella osztályfőnök. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments