Váncsa István csirkés receptje alapján sütött a váci séf

vancsa-istvan-a-konyhaban-700VÁCI NAPLÓ/kultúra ♥ Kreatív az ötlet, kétségtelen! Egy kis alkotó csapat: Deli Ádám séf, Kocsis Marcell vágó, Bundik Botond hangmérnök, Kocsis Tamás operatőr és Sándor Ildikó, aki a forgatókönyvet írta, egy poénos felvezetéssel igyekszik felkelteni az érdeklődést Váncsa István váci fóruma iránt.

A kiváló és sajátos stílusáról ismert publicistát a Váci Irodalmi Szalon látja vendégül október 14-én pénteken 18 órától a Géza király téri szakközépiskola aulájában. S hogy mi köze egy séfnek, meg a csapat többi tagjának ehhez?

Miközben érdekes szöveggel fűszerezve bemutatják Váncsa István életútját, a sütőben elkészül az író-újságíró egyik kedvenc étele, a csirkehúsból sajtborítással sütött, rizzsel tálalt vacsora. „Ha hiszik, ha nem, mindenkiben van egy kis Váncsa István” – ajánlja a finom étket a néző figyelmébe Deli Ádám – a receptet is közre adják -, aki bevallja, hogy kedvenc étele a chilis bab, ebből bármennyit meg tudna enni.

A filmből nem derül ki, mi lett a frissen elkészült csirkés kajával, de feltehető, hogy a stáb jóízűen megette, ezzel is hangolva a jövő pénteki találkozóra. ♦

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments