Váciak írják: balesetveszélyes fa a közterületen

korhadt-akacfa-a-foldvary-teren-700VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Vácott, a Zöldfa utcai körforgalomtól a Gombás patak fa hídja felé haladva tűnt fel ennek az egyedülálló akácnak szúette, tőben korhadt, elvékonyodott ága, mely letörése esetén éppen a gyalogjárdán közlekedők testi épségét veszélyeztette volna – írta közösségi oldalán Godó Ágnes.

Aki gyors segítséget kért a városházától. „Észrevételem a hely megjelölésével és fényképek mellékletével továbbítottam az illetékes főkertész hivatalnak” – jegyezte meg.

A fenti kép még a veszélyes ágak eltávolítása előtt készült. Jól látszik, hogy egy nagyobb szél akár le is törhette volna a veszélyes részeket.

„A fa egészséges törzsével, ágaival, leveleivel, hűsítő árnyékával, továbbra is hozzájárul a város levegőjének tisztításához. az ott lakók és az arra járók testi-lelki felüdüléséhez. Ezúton is köszönet a gyors és szakszerű intézkedésért!” – írta Ágnes. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Második gyermekvédelmi kerekasztal beszélgetés Vácon - Egyházi és civil szervezetek találkozásai a helyi gyermekvédelemmel

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments