Rendkívüli testületi ülés lesz szerdán, négy témával

zászlók a városházánRendkívüli ülést hívott össze október 5-re, szerdára Fördős Attila polgármester. A meghívó szerint összesen négy napirendi pontot fognak megtárgyalni a városanyák- és atyák. Mindegyiknél a határidő sürgőssége az indok.

Elsőként az árvízvédelmi projekttel foglalkoznak majd: a tervek engedélyeztetésének megindítása szükséges, hogy a kivitelezési közbeszerzési eljárás minél hamarabb lefolytatható legyen – olvasható a meghívóban.

Napirenden lesz még a Váci Városfejlesztő Kft új ügyvezetőjének megválasztása is. Ez azért sürgős, mert fontos, hogy november 1-i határidőre a cégbíróságon bejegyzésre kerüljön az új vezető, az erre vonatkozó ügyintézési határidő pedig 30 nap. Mint ismeretes, Tar György október 30-cal mondott le posztjáról. Erről itt írtunk.

Döntést kell hozzon a grémium a Váci Vízilabda Sportegyesület TAO beruházásával kapcsolatban is, hiszen tulajdonosi hozzájárulás szükséges a projekthez.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb polgármester-jelölt száll ringbe Vácon: a VVVE jelöltje dr. Csereklye Krisztina

Végül pedig a Váci Dunakanyar Színház kérelmével foglalkoznak majd, amelyre egy folyamatban lévő pályázat miatt van szükség.

Az ülésről készült részletes tudósításunkat a Váci Napló pénteken megjelenő számában olvashatják! ♦

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments