Jövő szombaton dolgozunk, október utolsó napján pihenünk

Closeup calendar page with drawing-pinsMint minden évben, idén is volt és lesz is még egy munkanap áthelyezés, vagyis, hogy szombaton is dolgozunk. Ebben az évben március 5-e, szombat volt munkanap és október 15-én, szombaton is az lesz.

Az október 31., hétfőt pihenőnapnak adta meg a Nemzetgazdasági Minisztérium, hiszen november 1-je, Mindenszentek piros betűs ünnep. Így egy hosszú hétvégére készülhetünk.

A váci önkormányzatnál azonban nem dolgoznak szombaton. Deákné dr. Szarka Anita jegyző tájékoztatása szerint a polgármesteri hivatal az október 15-i napot, október 7-én és október 14-én pénteken, 7.30 – 16.30 óráig tartó munkarenddel dolgozza le.

Az októberi az utolsó munkanap áthelyezés, de lesz még egy hosszú hétvége, mivel december 26-a,  karácsony egyik napja is hétfőre esik. A nemzeti ünnepek sem kedveztek a munkavállalóknak idén. Nemsokára az aradi vértanúkra emlékezünk október 23-án, amely vasárnap lesz. Szilveszter sem ad nekünk több pihenőnapot, hiszen az év fordulóját szombaton élhetjük át 2016-ban.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Jövőálló hivatások, személyre szabott figyelem: benéztünk az Apor Vilmos Katolikus Főiskolára

Jövőre azonban számos hosszú hétvégén pihenhetünk majd. ♦

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments