Itt egy jó könyv neked: feltétlen olvasd el!

deek-zsuzsanna-konyve-300VÁCI NAPLÓ/kultúra ♥ Ez a regény a XXI. század egyik megrázó története, melyet az író könnyfakasztóan valóságos helyszíneken, a közelmúltban elhunyt és ma is élő személyeken keresztül mutat be – olvasható az ajánlásban. Egy olvasó azt nyilatkozta: „Annyira együtt éreztem a szereplőkkel, hogy sírnom kellett.”

Jess Kinga, a Lyra Könyvesház vezetője maga is egy igazi könyvmoly. Szerinte ha valamit mostanában kézbe akarunk venni, ez a könyv legyen az. Deák Zsuzsa Út a végzet felé című olvasmánya letehetetlen és hiteles.

A két világégést, és az 1956-os szomorúan véget ért forradalmat követő, úgynevezett „fekete karácsony” alatti és utáni időszakról íródott. A forradalom leverése utáni megtorló tevékenység szenvedésein keresztül olvashatunk végzetes szerelmekről, szenvedésről, bánatról, kitartó elhatározásokról, küzdelmekről és szenvedélyes ragaszkodásról – írja a szerző.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

A történelem viharában megjelenő politikusok őrült, életellenes cselekedeteit eleveníti meg, mely minden téren kihat az emberek millióira, keserűséget, szenvedést, és nélkülözést okozva, a saját tulajdonaik kisajátításának, vagyonaik elkobzásának következtében. Elrejtve bár, de valós mondanivalója, hogy ne engedjük be életünkbe az őrült elméket, a hatalomra törekvő érdemtelen embereket.

Ebben a könyvben olvasmányosan és szórakoztatóan mindent megtalál. Tartalmaz örök igazságokat, talányokat, oktalannak tűnő cselekedeteket, mely sok mindenre választ ad. A legfontosabbra azonban, mégsem tud egyértelműen válaszolni. Arról, hogy sorsunkkal szembeszállhatunk-e? Meg tudjuk-e változtatni életünket, irányíthatjuk-e a történelmet, és történéseket. Ez a kérdés örök rejtély marad.

E regény olvasmányossága visszavezeti az olvasót a kézzel fogható könyvek szeretetéhez. ♦

Központi Gyógyszertár Vác

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments