Ha még nincsen programja estére, mondunk négyet is

vaci-irodalmi-szalonVÁCI NAPLÓ/kultúra ♥ Péntek este programkavalkád lesz Vácon, és mindegyik este 18 órakor veszi kezdetét. Könyvbemutató, evangelizáció, kiállítás és szalonbeszélgetés is lesz ma este.

Megjelent a Segítség, adós lettem című könyv, melyet Zóka F. Mária író öntött formába. A művet ma 18 órakor mutatják be a Madách Imre Művelődési Központ kamaratermében.

A könyvben több család – köztük váciak is – meséli el történetét, segítve ezzel mások életét is.A szervezők, a Fehérkéményseprők bíznak abban, hogy a könyv megjelenésével segíteni tudnak sokaknak abban, hogy jövőben a saját ügyükbe is tenni merjenek a kifosztóik ellen.

A reformáció hónapja október. Ebből az alkalomból az újonnan épült református templomba, a Hősök Emléktemplomába várnak a szervezők mindenkit szertette, ma este hatra. Az eseményen Horváth Géza, pasaréti lelkész gondoskodik a lelki épülésről.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

Mozgonyból repkedő szikrák címmel nyílik érdekesnek ígérkező kiállítás szintén ma este 6 órakor a művelődési központban a Vác – Budapest vasútvonal megnyitásának 170. évfordulója alkalmából.

A kezdeményező a városi levéltár egyik új munkatársa, Vekker András volt, aki – mint azt Horváth M. Ferenc, az intézmény igazgatója a Váci Naplónak elmondta – megszállott vasútbarát. A kiállításon elsősorban fotókat és dokumentumokat láthatnak majd a nézők, de tárlatban néhány tárgyat is meg lehet majd tekinteni.

Végezetül, de nem utolsó sorban következzék egy irodalmi előadás. Ma este 18 órakor a közgazdasági szakközépiskola ad ismét otthont a SZAVAD Egyesület által szervezett Váci Irodalmi Szalonban. Ezúttal a vendég Váncsa István újságíró, író lesz, akivel Matkovich Ilona beszélget. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments