Drágítanak a tévészolgáltatók az RTL Klub és a TV2 miatt

digi-tv-tanyer-700Háromszáz forinttal emeli novembertől árait a DIGI azután, hogy az RTL Klub és a TV2 műsorterjesztési díjat vezetett be. A UPC és az Invitel már korábban drágított. Október közepétől a Váci Kábeltelevízió Kft is magasabb előfizetési díjakkal számol.

A döntés következtében a DIGI Mini csomagért a jövő hónaptól 1700, a DIGI csomagért pedig 3300 forintot kell majd fizetni. Ez az előbbi esetben 21, az utóbbiban 10 százalékos áremelkedést jelent. Ez rossz hír azon váciaknak, akik otthonaikban ennek a társaságnak az előfizetői.

A 24.hu szerint a fejlemény azért is érdekes, mert a cég az erős piaci verseny miatt évek óta nem nyúlt szolgáltatásai árához.

Az Invitel, a UPC Magyarország és az UPC Direct már korábban bejelentette, hogy 362, 370, illetve 380 forinttal emeli az árait a műsorterjesztési díjmegjelenése miatt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Akár a minimális forrásból működő Pest vármegyei szervezetek is valóra válthatják projektjeiket a Tesco 15. alkalommal kiírt pályázatával

Az még nem derült ki, hogy a Magyar Telekom mikor állapodik meg az RTL-lel és a TV2-vel.

Érdekes, hogy egyetlen szolgáltatóban sem merült fel komolyan, hogy két, többnyire igénytelen műsorokat sugárzó kereskedelmi adót kivegye kínálatából.

Korábban megírtuk, hogy a Váci Kábeltelevízió Kft is áremelésre kényszerül, ők október 15-től havi bruttó 400 forinttal emelik az áraikat. ♦

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments