Ma este Mága Zoltán és sztárvendégei lépnek fel a dómban

Mága Zoltán-700A Hangok és Harangok Klasszikus Zenei Fesztivál keretében ma, hétfőn Mága Zoltán és sztárvendégei lépnek fel Vácott. Közreműködik a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar.

A helyszín a székesegyház lesz, a koncert ingyenes és 19 óra 30-kor kezdődik. Támogatójegyeket előre is lehet vásárolni a Budapesti Újévi Koncert irodában.

Központi Gyógyszertár Vác

Mága Zoltán Prima Primissima-díjas hegedűművész előadásával a Hangok és Harangok Klasszikus Zenei Fesztivál ünnepélyes megnyitóját a Szent István-bazilikában tartották augusztus 21-én. Ezzel a Kárpát-medencét átölelő hangversenysorozatot indított útjára a hegedűművész.

A katolikus, református, evangélikus templomokban és zsinagógákban rendezendő egy hónapos fesztiválon Magyarország minden megyéjében, Kárpátalján, Erdélyben, a Vajdaságban és a Felvidéken egyaránt felcsendülnek zenei kincseink, erősítve a magyar kulturális közösségi tudatot. Mága Zoltán a jótékonysági jellegű koncertekkel nem csak a magyar zenei kultúrát kívánja népszerűsíteni, hanem konkrét segítséget is szeretne nyújtani a hangversenyeknek otthont adó településeknek. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments