Kétszázezer forint gyűlt össze a jótékonysági sétán

jotekonysagiseta_Vac110 000 lépés ÉRTED és ÉRTÜK: szeptember 4-én újra jótékonysági sétát szervezett az Amway országszerte 9 helyszínen, köztük Vácott is. Az akció célja az volt, hogy a résztvevők 10 000 lépéssel és jelképes, 500 forintos adománnyal segítsék beteg gyermekek gyógyulását. A befolyt összeget az Amway megduplázta, így összesen kétszázezer forint gyűlt össze a Jávorszky Ödön Kórház javára.

Már egy félórás, lendületes sétával is sokat tehetünk egészségünkért és jó közérzetünkért. Még könnyebb útra kelni, ha tudjuk, hogy ezzel beteg kisgyermekeknek is segíthetünk. A tavalyi első, sikeres program után az Amway Hungária idén is megszervezte „10 000 lépés ÉRTED és ÉRTÜK” országos jótékonysági akcióját szeptember 4-én.

Központi Gyógyszertár Vác

A résztvevők egy kb. 5 kilométeres, frissítő sétával és jelképes részvételi díjjal, 500 forinttal támogathatták hazai gyermekkórházak és gyermekalapítványok nélkülözhetetlen munkáját. A befizetett adományok összegét az Amway megduplázta, ezzel is segítve a kis betegek mihamarabbi felépülését.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Centrumban az egészség: sokszínű programsorozat a Királyban

Vácott közel kétszázan választották vasárnapi programnak az 5 kilométeres sétát, akik több ezer lépést tettek meg saját egészségükért és a beteg gyermekek gyógyításáért. A jótékonysági akción befolyt 500 forintos jelképes részvételi díjakból és az Amway támogatásából a Jávorszky Ödön Kórház összesen 203 ezer forintot fordíthat a sürgősségi gyermekellátásban használatos eszközök (gyermek-vérnyomásmérők, érintés nélküli lázmérők, infúziós pumpa) korszerűsítésére.

Az országos akcióban 9 város, Vác mellett Budapest, Debrecen, Dunaújváros, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Szolnok, és Zalaegerszeg vett részt. A sétát összesen 2300-an, köztük az Amway munkatársai és üzleti vállalkozói gyalogolták le országszerte, ezzel 20 milliónál is több lépést tettek meg. A sétán befolyt adományok és az Amway támogatásából összesen 2 500 000 forint gyűlt össze a beteg gyermekek javára. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments