Belecsap a váci Rocken Dogs, jól idomítják a húrokat!

rocken-dogs-vaci-metalzenekar-700Egy hosszabb szünet után, új erőre kapva jelentkezett egy új, négyszámos EP-vel a tavaly év végi Tankcsapda turné több állomásán sikeresen vendégszerepelt, az idei esztendő első hónapjait pedig alkotómunkával, majd később stúdiózással töltő váci hard rocker brigád, a Rocken Dogs.

A Feltöltve címet kapott magyar nyelvű, saját szerzeményeket tartalmazó dalcsokrot mutatja be terjedelmes cikkében az Alfahír.

A naptár szerint idén 10 éves a zenekar, de a fiúk azt mondták egy interjúban, hogy igazából 2009-től, a teljesen magyar nyelvű Hagyjatok fekve demótól, és az ott kialakult irányvonaltól számítják a Rocken Dogs történetét. 2007-ben azért még volt egy Living Night nevezetű demó, valamint egy tehetségkutatós 2. helyezés. Majd (tagcserékkel is terhelt) masszív koncertezés, tv- és rádiószereplést is magában foglaló időszak következett.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci konferencia a reneszánszról

És íme a dal (érzékenyebb hallásúak előbb tekerjék lejjebb számítógépükön a hangerőt):

Az új lemez teljes egészében elérhető, meghallgatható az ismert digitális felületeken és online zeneáruházakban, sőt szöveges videóként a zenekar hivatalos YouTube csatornáján is. ♦

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments