Kutyák, tengerimalacok, nyuszik az Árpád iskolában

zold-menedek-alapitvany-az-arpad-iskolaban-700Lelkes gyerekek fogadták a Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány két önkéntesét, Jess Kingát és Sági Barbarát pénteken délelőtt az Árpád iskolában. Arra a kérdésre, hogy kinek van vagy volt már kutyája, szinte minden kéz a magasba emelkedett.

Így hát nem volt nehéz dolga az előadóknak, akik az Állatok Világnapja alkalmából ellátogattak a gyerekekhez. Bemutatták az alapítvány tevékenységét, s arról beszélgettek a diákokkal, hogy mennyire fontos a felelős állattartás. A kérdésekre adott válaszokból kiderült: a gyerekek többsége tisztában van azzal, hogy milyen kötelességei vannak egy jó gazdának, ha kutyust, cicát, vagy más háziállatot tart.

A tornateremben egy bemutatót is rögtönöztek, két menhelyi kutyus és néhány nyuszi meg tengerimalac színesítette a programot.

A rendezvény előtt a pedagógusok megkérték a diákokat, hogy otthonról hozzanak olyan kis csomagokat, amelyeket az állatok etetésére a menhelyen fel tudnak használni. Nos, a felhívásra nagyon sok adomány gyűlt össze az Árpád iskolában, amit az alapítvány nevében megköszöntek a gyerekeknek és a szüleiknek. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Marton Zsolt megyéspüspök tárlatvezetése szombaton - Memento 30

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments