Kulturális Örökség Napjai: hétvégi programok Vácon is

konHétvégén országszerte több városban is ingyenes kulturális rendezvényeket tartanak, valamint több múzeumba is fizetés nélkül lehet bejutni. A Kulturális Örökség Napjain Vácon is számos intézmény várja az érdeklődőket, rendezvénnyel, koncerttel, kiállítással.

Szeptember 17-én, szombaton 11 órai kezdettel a Görög Templom Kiállítóteremben ingyenes tárlatvezetéssel várják a régészet és Vác, valamint környéke korai története iránt érdeklődőket. A Dunakanyar régészeti öröksége címmel Molnár Róbert régész, múzeumpedagógus tart tárlatvezetést a Letűnt korok a Duna mentén című időszaki kiállításban (Vác, Március 15. tér 19.). A programon való részvétel ingyenes.

Központi Gyógyszertár Vác

Szeptember 17-18-án csatlakozva a rendezvényhez a váci Pannónia Ház épülete is ingyenesen látogatható lesz, minden érdeklődőt szeretettel várnak a kiállítások megtekintésére.

Esik a Nap – dalok magyar költők verseiből tart koncertet az Amatild zenekar, a Váci Püspöki Palotában szeptember 18-án, vasárnap 18 órakor. A koncertre regisztráció szükséges! Ingyenes belépőket Sátori Lászlóné szervezőtől lehet igényelni a 06-20/974-2458-as telefonszámon. (Váci Napló) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments