Paradicsom napot tartanak a kertkedvelőknek Kosdon

paradicsom-700Paradicsom a biokertben, tankert-séta, szalmabála ugráló, csináld magad! a kertből, paradicsom aszalás – változatos szakmai és családi programokkal várják az érdeklődőket az első Paradicsom napon a Kosdi Tankertben augusztus 27-én, szombaton. A programok ingyenesek.

A Paradicsom napot azoknak ajánlják, akik szeretnének többet tudni a paradicsomról, miközben kellemesen töltik el a nyár utolsó hétvégéjét. Melyek az ellenálló paradicsomfajták, hogyan lehet paradicsomot termeszteni biokertben,  melyek a paradicsom betegségei és hogyan lehet ellenük védekezni biokertészeti módszerekkel?

Központi Gyógyszertár Vác

Lesz még szó paradicsom-befőzésről, tartósításról és a különféle elkészítési módokról. A szakmai programok ingyenesek, de előzetes regisztráció szükséges.

Gyerekeknek és családoknak olyan programokat ajánlanak, amiket csak a kosdi Paradicsom napon találnak meg: fűszerkoszorú készítés, szalmabála-ugráló, saját fűszerezésű sajtkészítés, paradicsom jelmezkészítés és még sok izgalmas program!

Kiosztják a Kosdi Paradicsom Nagydíjat is: keresik a legnagyobb egészséges paradicsomot! Nevezés a helyszínen. Nyeremény: ingyenes részvételi lehetőség a biokertész napon szeptemberben.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét a gyermekek védelme volt a téma a városházán

A program szervezői: Kosdi Tankert, Kosdi Önkormányzat, Biokiskertem.hu, Kertlap.hu.

A részletes program itt nézhető meg. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments