A nyomozás lezárult, vádat emeltek a váci autótolvaj ellen

váci autótolvaj által megrongált kocsi-700

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott T. János 28 éves váci lakos ellen, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy július 11-én 3 óra körül Vác belterületén egy külföldi hatósági jelzésű autó ajtaját ismeretlen módon kinyitotta, majd a gyújtáskapcsolót megrongálva az autót beindította és eltulajdonította.

Cselekményét észlelte a gépkocsi tulajdonosának egyik rokona, aki futva követte az autót, ami a következő utcasarkon leállt. A gyanúsított kiszállt a járműből és gyalogosan elhagyta a helyszínt – írta meg nemrég a Váci Napló.

Központi Gyógyszertár Vác

A gépkocsi tulajdonosa bejelentést tett a rendőrségen, amelyet követően néhány perccel a járőrök elfogták a tolvajt. Előállították a Váci Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. T. János a bűncselekmény elkövetését elismerte.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

A férfit az illetékes bíróság július 13-án előzetes letartóztatásba helyezte.

A police.hu most azt írja, hogy az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság augusztus 18-án befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments