Váci fordulat: még sem bontanak szerződést Vukčević-csel

Sara Vukcevic kézilabda-700Az ELIOS Kispest NKK közleményében tudatta, hogy a montenegrói válogatott játékos, Sara Vukčević mégsem megy a fővárosba – számolt be a hírről elsőként a handball.hu szakportál. Korábban ugyanis úgy volt, hogy a váci játékos hozzájuk igazol.

„Sajnálattal vettük tudomásul, hogy a váci csapat vezetői egy sajnálatos sérülés miatt úgy döntöttek, hogy nem bontanak szerződést a montenegrói klasszissal és visszahívják keretükbe. Így a játékos a klubunkkal nem köthet szerződést annak ellenére, hogy mindkét fél örömmel működött volna együtt” – írják ma nyilvánosságra hozott közleményükben.

Központi Gyógyszertár Vác

Hozzáteszik: „Sara kiváló sportoló, nagyon megkedveltük ez alatt a pár nap alatt, a továbbiakban sok sikert kívánunk neki, sérült társának pedig mielőbbi felépülést. A klub a továbbiakban nem kommentálja a történteket.”

E sorok irásáig a váci klub megújult honlapján nem reagáltak a kispesti közleményre.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagy sikerrel zajlott le III. Nyuszi-uszi amatőr úszóverseny

Mint korábban megírtuk, Vukčević akkor igazolt 2015 márciusában Vácra, amikor a klub trénere Uros Bregar lett. Tavaly az edző távozott, miután a klub szerződést bontott vele. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments