Foci: kikapott a Vác „idehaza”, tizenegyest is hibáztunk

Vác FC első hazai meccse Dunaújvárosban a Szpari ellen-700Lejátszotta első „hazai” mérkőzését Dunaújvárosban a Vác FC NB II-es labdarúgó csapata, amely körül az elmúlt napokban meglehetősen gyorsan zajlottak az események: Vác FC – Nyíregyháza Spartacus 0-1 (0-0).

A nyírségi város honlapjának tudósítója szerint Nyíregyházáról nyolcvanan döntöttek úgy, hogy elutaznak Dunaújvárosba a Szpari Vác elleni meccsére. Hogy hányan voltak Vácról, arról nincs információnk. Gyaníthatóan egy kezünkön meg tudjuk számolni a lelátón ücsörgő drukkereink számát.

Központi Gyógyszertár Vác

Meglehetősen változatos mérkőzés zajlott, a váciaknak is voltak nagy helyzeteik, de az első félidőben nem esett gól. A második játékrész egy nagy váci helyzettel indult. Hegedűs tört be a 16-oson belülre, lövését bravúrral hárította Hermány Bence. A szöglet után sikerült kirúgni a labdát, mely Rudolf Gergelyhez került, aki pontosan indította Rezes Lászlót, utóbbi pedig higgadtan a kapuba helyezett (0-1).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Második gyermekvédelmi kerekasztal beszélgetés Vácon - Egyházi és civil szervezetek találkozásai a helyi gyermekvédelemmel

A végén egyenlíthettünk volna. A 85. percben a 16-oson belül buktatták az egyik váci támadót a nyíregyháziak, a játékvezető pedig 11-est ítélt. A büntetőt Hermány Bence bravúrral hárított.

A bajnokság második fordulója után csapatunk még nem szerzett pontot. (fotó: nyiregyhaza.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments