Segítség a hűtőgép csere programban Vácon is

hűtőA Váci Család-és Gyermekjóléti Központ (Deákvári fasor 2.) csatlakozik a kormányzat HŰTŐGÉP CSERE programjához, mely régiónkénti felosztás szerint különböző időpontokban ad lehetőséget a pályázásra.

– A program elsődleges célja az energiahatékonyság támogatása, a környezettudatosság szemléletének a meghonosítása-népszerűsítése, a rászorulók segítése régi berendezésük újra cserélésében – emelte ki Pető Csilla, a központ igazgatója.

Központi Gyógyszertár Vác

A közép-magyarországi régió számára jövő kedden, július 26-án nyílik lehetőség a pályázatok benyújtására, ennek kapcsán az intézmény szeretne segítséget nyújtani a Pest megyében, Vácott és a vonzáskörzetben élő nyugdíjasoknak és nagycsaládosoknak.

A központ célja elsősorban azon idős, nyugdíjas ügyfeleik támogatása, akiknek nem lenne más módjuk élni ezzel a remek lehetőséggel, mivel a pályázási eljárás csak elektronikus formában vihető végbe, éspedig a megadott napon.

Az intézmény munkatársai az ügyfelek teljes körű tájékoztatását, az adatlapok kitöltését és feltöltését vállalva segítik az időseket a pályázati folyamatban. (R. Z.)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments