Négyezer-ötszáz pár lábzsákot kapott ajándékba a kórház

lábzsákok átadása a kórházban-700Négyezer-ötszáz pár eldobható lábzsákot adott ajándékba a húsz éve Vácott működő D és Tsa. Bt a váci kórháznak. Szerdán délelőtt a mintegy fél millió forint értékű adományt Csengeri Richárd kereskedelmi vezetőtől Kárpáti Zoltán ápolási igazgató és dr. Marjenek Zsuzsanna, a központi aneszteziológiai és intenzív ápolási osztály vezető főorvosa vette át.

Az ünnepségen elhangzott: a négyezer-ötszáz pár lábzsák a kórház igényeit több mint fél esztendőre fedezi. A lábzsákokat elsősorban a látogatók használhatják, ezzel megakadályozható, hogy az utcáról különböző fertőzéseket hurcoljanak be az intenzív osztályra.

Központi Gyógyszertár Vác

A D és Tsa. Bt különböző, speciális textiltermékeket gyárt és forgalmaz. A most átadott lábzsákokat olyan vevőknek szállítják, akik az informatika területén nagy tisztaságú helyiségekben folytatják a termelést. Csengeri Richárd elmondta: gondolkodnak azon, hogy lehetőségeikhez mérten akár a kórházat, akár más váci szervezeteket a jövőben is támogatnak. (Váci Napló) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments