Jól eveztek a váciak a szegedi országos bajnokságon

evezős ob Szeged-700Nagyszerű eredményeket értek el a Vác Városi Evezős Club versenyzői a hétvégén Szegeden megrendezett országos bajnokságon.

Pénteken az olimpiára készülő Pétervári-Molnár Bendegúz a férfiak egypárevezős versenyében nyert úgy, hogy nagy csatát vívott a váci Galambos Péterrel. Végül a Budapest Evezős Egyesület olimpikon sportolója szűk egy másodperces előnnyel érkezett célba.

Központi Gyógyszertár Vác

A Vác Városi Evezős Club versenyzői két aranyérmet szereztek az evezősök országos bajnokságának szombati napján. A váciak Ács Kristóf és Bácskai Máté duója révén kétpárevezősben, valamint Galambos Péternek köszönhetően könnyűsúlyú egypárban szereztek bajnoki címet.

Vasárnap a váciak két férfi számban, könnyűsúlyú kétpárban (Csiszár Péter, Galambos Péter) és négypárban (Kovács Kornél, Ács Kristóf, Bácskai Máté, Varga Tamás) bizonyultak a legjobbnak.

A 117. ob vasárnapig tartott a Maty-éri pályán. A regatta négy napja alatt 29 klub közel ezer versenyzője szállt vízre a legifjabbtól a masters korosztályig. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments