Szőke Ákos: Gymkhana-népszerűsítés Rétságon

Szőke_Rétság_byGémesiBalázsNagyatád után Rétságon is vendégszerepelt Szőke Ákos. A fiatal pilóta a IV. Extrém Nap keretén belül a gymkhana sportágat népszerűsítette – nagy sikerrel. Ákosnak ugyanis egy perce sem volt arra, hogy akárcsak egy bemutatót is megnézzen, mindig volt valaki, akit megautóztathatott vagy bevezethetett a BMW E30 technikájának szépségeibe.

Szőke Ákos: Idén harmadik alkalommal vettünk részt ezen a rétsági rendezvényen, ugyanis fontosnak tartom, hogy a versenyeken kívül is találkozzak azokkal az emberekkel, akiket érdekel ez a sportág, és bepillantást kaphassanak a gymkhana világába. Ráadásul, mivel Rétság közel van szülővárosomhoz, Váchoz, ezért nagyon sok ismerős, gyerekkori barát is ki szokott látogatni erre az eseményre, akikkel csak ilyenkor van alkalmunk találkozni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A táj portréja - Tükörkép

Központi Gyógyszertár Vác

A gymkhana mellett számos egyéb, extrém sportágat is népszerűsítettek, mint például a crossmotorozást, a terepjárózást vagy az enduro motorozást. „Sajnos” nekem nem volt alkalmam megnézni a többiek bemutatóját, mert annyi érdeklődő vett körbe, hogy mindig volt kit autóztatnom, volt kinek körbemutogatnom a kocsit.

Felemelő érzés volt újra ennyi érdeklődőt látni a pálya szélén, és autózni nekik. Nagyon jól éreztük magunkat a hétvégén, egyedül egy műszaki hiba miatt aggódtam egy kicsit, ugyanis – a tavalyi évhez hasonlóan – ismét eltörött a lengőkar a BMW-ben. A fiúk szerencsére gyorsan orvosolni tudták a problémát, így nem kellett sok időt a pályán kívül töltenem. Bízom benne, hogy nem csak mi, de a kilátogatók is jól érezték magukat, és akik beültek mellém, azok egy életre szóló élményben részesültek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

A csapatunknak most egy hosszabb szünet következik, amire most szükségünk is van, hiszen a május nagyon mozgalmas volt. Rengeteg emlékkel, élménnyel gazdagodtunk, de közben jól el is fáradtunk. Igyekszünk minél gyorsabban és alaposabban regenerálódni, hogy szeptember 18-án, Tökölön, újra maximális erőbedobással tudjunk odaállni a következő bajnoki forduló rajtjába – nyilatkozta a sportember. (fotó: Gémesi Balázs)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments