Marad a kánikula, szombat délután jöhet a lehűlés

kánikulában vízzel locsolkodnakAz elkövetkező napokban marad a kánikula, ami a szabadságukat vízparton töltőknek jó hír, akik viszont dolgoznak, sok munkahelyen nagyon szenvednek. A hét végén a szombati nap a kritikus, mert az érkező hidegfront szinte tolja maga előtt a meleget.

Az Időkép előrejelzése szerint csütörtökön ismét sok napsütésre számíthatunk, legfeljebb vékony fátyolfelhők, illetve helyenként kevés gomolyfelhő jelenhet meg az égen. Csapadék nem várható. Északnyugaton megélénkül a déli szél. Hajnalban 12-18, délután 29-33 fokra van kilátás.

Központi Gyógyszertár Vác

Pénteken is marad az igazi nyári idő, 29-34 fokos csúcshőmérséklettel. Több órára kisüt a nap, de kicsivel több lehet a felhő, mint az előző napokon, és helyenként zápor, zivatar is kialakulhat.

Szombaton is marad a kánikula, délután 30-34 fokra van kilátás. Késő délutánig csak néhol, majd estefelé egy közeledő hidegfront hatására a Dunántúlon már egyre többfelé alakulhat ki zápor, zivatar. Vasárnap még keleten lehet csapadék. Feltámad a szél, kissé visszaesik a hőmérséklet. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments