Dolgozói bérlet mellé 33 százalékos vasúti kedvezmény

MAV-START_jegyvalto_no_automata-700Szeptember 30-ig 33 százalékos kedvezménnyel utazhat a MÁV-START belföldi hálózatán, aki utazása megkezdésekor érvényes dolgozói vasúti bérlettel rendelkezik. A vasúttársaság nyári akciója lehetőséget ad a naponta vagy rendszeresen ingázóknak arra, hogy a következő négy hónapban az ország egyéb pontjaira is – legyen az a Balaton, a Velencei-tó, a Mátra vagy más úti cél – kedvezményesen elvonatozzanak.

Az érvényes dolgozói vasúti bérletek tulajdonosai tehát június 1. és szeptember 30. között bármely belföldi célállomásra – kivéve a GYSEV vonalait – 33 százalékos, kedvezményes árú menetjegyet válthatnak.

Központi Gyógyszertár Vác

Ehhez a megváltott jegy érvényességének első napján kell érvényes, tetszőleges viszonylatra szóló, a saját nevükre (igazolvány számukra) kiállított dolgozói vasúti bérlettel rendelkezniük. A kedvezményes menetjegyen a bérlet számát mindenképpen fel kell tüntetni, ez az érvényesség feltétele.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb polgármester-jelölt száll ringbe Vácon: a VVVE jelöltje dr. Csereklye Krisztina

A kedvezmény másodosztályra vehető igénybe. Első osztályon való utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra a felárat meg kell fizetni. Gyorsvonati pótjegyköteles vonaton történő utazáshoz az önálló gyorsvonati pótjegyet meg kell váltani. A kedvezményes árú menetjegy viszonylata a bérlet viszonylatától természetesen teljesen független is lehet, érvényességi ideje megegyezik az azonos távolságra váltható teljes árú menetjegyével.

Az érvényesség legkésőbbi kezdete szeptember 30.

Aki tehát dolgozói vasúti bérletesként a nyáron, illetve szeptemberben belföldi pihenésre, városnézésre vagy rokonlátogatásra készül, annak érdemes a vasutat választania. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments