Vácott is keresték az X-Faktor következő győztesét

X-Faktor váci válogatás-700Adele, Cserháti Zsuzsa, a Queen, és még egy sor sztár dalai csendültek fel szombaton este a főtéri Duna presszóban az X-Faktor váci válogatóján. Akadtak bátor jelentkezők, akik a népes publikum előtt is megmutatták mit tudnak. Lehet, hogy közülük kerül majd ki a népszerű tehetségkutató következő győztese?

Az RTL Klub kis stábja videóra rögzített minden produkciót és ezeket a felvételeket a következő napokban szakemberek nézik meg. Azoknak, akiknek sikerült átugrania az első akadályt, értesítést küldenek és már készülhetnek is a következő megmérettetésre – tájékoztatták a Váci Naplót.

Központi Gyógyszertár Vác

Az X-Faktor szerte az országban rendez a vácihoz hasonló tehetségkutatókat. Aki most lemaradt, a következő helyszínek valamelyikén szintén magához ragadhatja a mikrofont.

[sc_embed_player fileurl=”https://vaci-naplo.hu/_wp-hang-video/X-Faktor-valogatas-Vac.mp3″] Hallgasd meg hangmontázsunkat a válogatóról!

A műsorra az rtlklub.hu/xfaktor2016 oldalon, illetve Instagramon keresztül vagy akár SMS-ben (30/364-3500) is lehet jelentkezni. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments