Szerdán a váci áramszünet miatt változik az ügyfélfogadás

elektromos karbantartás-700A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Pest Megyei Adó- és Vámigazgatóságának Csányi körút 52. szám alatti kirendeltségén az elektromos hálózat felújítási munkálatai miatt április 20-án szerdán 8-tól 18 óráig áramszünet lesz. Ezért ugyancsak szünetel az ügyfélfogadás a Csányi körút 45. alatt lévő irodaépületben található munkaügyi központban is.

A NAV kirendeltség a fenti időszakban korlátozott szolgáltatásokkal tart nyitva. Az intézhető ügyek: beadványok átvétele, bevallások átvétele és általános tájékoztatás nyújtása.

Központi Gyógyszertár Vác

A legközelebb elérhető ügyfélszolgálat Budapesten, a XIII. kerület, Kresz Géza utca 13-15. Szám alatt található. Ott szerdán 8.15 és 18 óra között várják az ügyfeleket. Országos illetékességű ügyekben (például adóigazolások kiadása, adóigazolvánnyal kapcsolatos ügyintézés, egészségügyi szolgáltatási járulék bejelentkezés, folyószámlával és bevallásokkal kapcsolatos tájékoztatás) a NAV bármely más ügyfélszolgálata és kirendeltsége, így például a Kelet-budapesti Adóigazgatóság (Budapest, XIV. kerület, Fogarasi út 3.) központi ügyfélszolgálata (melynek nyitva tartása megegyezik a Kresz Géza utcaival) áll az ügyfelek rendelkezésére.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

Telefonon, általános tájékoztatás kérése esetén a 06-40/42-42-42-es, konkrét ügyekben (a „TEL” nyomtatványon igényelt PIN kód birtokában) a 06-40/20-21-22-es szám hívható.

Az áramszünet miatt a Váci Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (korábban munkaügyi kirendeltség) április 20-án szerda szerdán a személyes ügyfélfogadás szünetel. Elektronikus ügyintézésre a www.munka.hu, valamint a www.nyugatrmk.hu/elektronikus weboldalakon van lehetőségük. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments