Perceken belül kattant a billincs a váci rabló kezén

táskát el akarja rabolni-700Rablás bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyat eljárást a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya L. Richárd 27 éves kosdi lakos ellen. A fickót a történtek után rövid időn belül elfogták.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi április 22-én pénteken 23 óra 50 perc körüli időben – Vác egyik utcájában – próbálta meg kitépni a táskát a sértett kezéből. A nő éppen munkából tartott hazafelé, amikor L. Richárd odalépett hozzá és megkérdezte, hogy mennyi a pontos idő. A sértett válaszolt a férfinak, majd tovább gyalogolt. A 27 éves gyanúsított követni kezdte, majd megfogta a nő vállán lévő táskát és megpróbálta azt elvenni.

Központi Gyógyszertár Vác

A 22 éves sértett dulakodni kezdett a férfival, aki végül a helyszínről elmenekült. A nő táskáját nem tudta magával vinni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Föld napi váci rendezvények – Kerékpáros felvonulás és Naszály túra

A váci járőrök a rablás helyszínének közelében – rövid időn belül –  elfogták a kosdi férfit, akit a helyi rendőrkapitányságra állítottak elő, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.

A nyomozóhatóság előterjesztést tett a férfi előzetes letartóztatásának elrendelésére – írja a police.hu.

Ellene a további eljárást a Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le. (képünk illusztráció) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments