Hamarosan kezdődik az óvodai beíratás Vácon

ÓvodásokVácott május elején lesz az óvodai beíratás. A városháza a következő időpontokat jelölte ki: május 2-án hétfőn 8-tól 12 óráig, május 3-án kedden 8-tól 12 óráig és 14-től 17 óráig, május 4-én szerdán 14-től 17 óráig.

Felhívják a szülők figyelmét, hogy köteles beíratni gyermekét a hirdetményben meghatározott időpontban mindenki, akinek gyermeke már betöltötte 3. életévét, de még nem jár óvodába, vagy 2016. augusztus 31-ig betölti a harmadik életévét, ugyanis a nevelési év kezdő napjától (2016. szeptember 1-jétől) legalább napi négy órát köteles óvodai nevelésben részt venni!

Központi Gyógyszertár Vác

Amennyiben az óvodai nevelésre kötelezett gyermek óvodakötelezettségét külföldön teljesíti, arról a szülő köteles a beiratkozás idejének utolsó határnapját követő tizenöt napon belül írásban értesíteni a gyermek lakóhelye, annak hiányában tartózkodási helye szerint illetékes jegyzőt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Az autizmus világnapján helyezz kék papírvirágot az ablakba!

A beiratkozáshoz szükséges egyebek között egy nyilatkozat a közös szülői felügyeleti jog gyakorlásáról (kivéve abban az esetben, ha csak az egyik szülő gyakorolja a szülői felügyeleti jogot), az ehhez szükséges nyomtatvány átvehető az óvodákban, illetve letölthető a www.vac.hu (pályázatok) oldalról. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments