A polgármester Cyrano is volt, most Vácott dedikál

Gémesi György-700Érdekes és különös vendége lesz a Lyra Könyvesház április 15-i rendezvényének: Gödöllő polgármesterének dedikálással egybekötött könyvbemutatója kezdődik 17 órakor. Gémesi György néhány napja még mint Cyrano lépett fel a művelődési központ színpadán, most pedig egy róla szóló könyv apropóján érkezik városunkba.

Gödöllő polgármesterének a családról, a sportról, a közügyekről szóló személyes vallomásait tartalmazó, képekkel gazdagon illusztrált kötet szerzője Serényi Péter. „Gödöllő jó gazdát talált. Nem kényura, hanem első számú szolgálója ennek a hangulatos, szép magyar városkának. Tekintélye van és szeretik. A kettő együtt kevés embernek adatik meg” – írta Jókai Anna a méltatásában.

Központi Gyógyszertár Vác

Már a cím is egyfajta nyilatkozat: Amiben hiszel, az van. Gödöllő polgármestere körül az elmúlt évtizedekben alaposan átformálódott a világ, ám akik figyelnek rá, látják: ő megmaradt annak, aki eddig is volt. Ily módon manapság inkább magányos harcos a politikai dzsungelben, akire lőnek, mert mozog. Az emberek azonban hisznek benne, ezért lehet 1990 óta megszakítás nélkül Gödöllő polgármestere. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments