Ki akarta rabolni a váci dohányboltot, de nem sikerült

dohányboltban-700Rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya K. János 59 éves verőcei lakos ellen.

Egy váci dohányboltból érkezett bejelentés a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába február 10-én 9 óra körüli időben, mely szerint egy ismeretlen férfi az üzlet alkalmazottját a bevétel átadására szólította fel.

Központi Gyógyszertár Vác

Az idős férfi közölte az eladóval, hogy fegyver van nála és ha nem kapja meg a kasszában lévő összeget, akkor azt használni fogja. A sértett nem teljesítette az 59 éves verőcei férfi kérését és felszólította, hogy távozzon az üzletből, majd értesítette a rendőrséget. Ekkor a gyanúsított elhagyta az üzlethelyiséget.

A váci nyomozók az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Jánost, akit a Verőcei Rendőrőrs járőrei február 10-én 11 órakor a lakásán elfogtak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Marton Zsolt megyéspüspök tárlatvezetése szombaton - Memento 30

A férfit a Váci Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. Az eljárás során az is kiderült, hogy a gyanúsított több, hasonló jellegű bűncselekmény elkövetésével is összefüggésbe hozható.

Ellene a további eljárást a Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le. (képünk illusztráció)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments