Évértékelés a rendőrségen: csökkent a bűnesetek száma

évértékelő vendégekA Váci Rendőrkapitányság 2015. évben végzett munkáját értékelte február 18-án Latorovszky Gábor rendőr alezredes, kapitányságvezető. Az állománygyűlés elöljárója dr. Fekete Csaba rendőr dandártábornok, Pest megye rendészeti főkapitány helyettese volt, aki a 2015-ös év értékelésén túl meghatározta az idei év feladatait is.

A számokból kiderült, hogy a 2014-es évhez képest közel négy százalékkal csökkent a bűncselekmények száma a kapitányság illetékességi területén, valamint javult a nyomozási eredmények mutatója is.

Központi Gyógyszertár Vác

Csökkenést mutat a közterületen elkövetett bűnesetek száma 2015-ben, és súlyos testi sértéses eset is kevesebb történt. Majdnem feleződött a lopások száma a 2014-es évhez képest, és eredményeket értek el az autólopások felderítésében is, a váci kapitányság munkatársai.

Kiugró növekedést mutatott tavaly az elfogások száma: míg 2014-ben 226 esetben, addig 2015-ben már 451 estben intézkedtek a rend őrei. Sajnos nem mutat csökkenést az ittas vezetők száma, itt majdnem a duplájára nőtt a pozitív tesztet produkálók esete. Több lett viszont a közúti baleset, ezen belül viszont kevesebb lett a halállal végződő. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments