Összedőlt egy ház Nagymaroson, nem sérült meg senki

Házomlás NagymarosonSzáz négyzetméteres lakóház homlokzata, oldalfala dőlt ki február 26-én, péntek éjfél előtt nem sokkal Nagymaroson, a Fehérhegy utcában. Az épület az alacsonyabban fekvő utcarész felé megdőlt, életveszélyessé vált. Az egész ház alatt egy tíz köbméteres üreg keletkezett, amit, az épületet részben el is nyelte, a bent tartózkodó két idős ember időben kimenekült az omló ingatlanból, nem szenvedett sérüléseket – nyilatkozta a hirpress.hu-nak a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Csámpai Attila.

A keletkezett üreg következtében a szomszédos ház is veszélybe került, ezért a benne élő férfi elhelyezéséről is gondoskodni kellett.

Központi Gyógyszertár Vác

A Nagymarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai is a helyszínen voltak. Mint közösségi oldalunkon írják: a lakóház alatt lévő pince beszakadt, minek következtében a ház utcai homlokzata összedőlt és a ház többi része életveszélyessé vált.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

Arról is írnak, hogy a szomszédos lakóházból is ki kellett költöztetni a lakókat az esetleges további beomlás veszélye miatt. A sérült ház további bontásáról az önkormányzat és a helyszínen tartózkodó polgármester gondoskodott.

A váci hivatásos tűzoltók az omló épületből három gázpalackot kihoztak, áramtalanították, majd körbekordonozták a megmaradt ház romokat. (Váci Napló) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments