Kálloy Molnár Péter amerikai komédiában: Caveman

Kálloy-Molnár Péter CavemanRob Becker Caveman Ősember című kortárs Broadway-komédiája Kálloy Molnár Péter tolmácsolásában látható a Váci Dunakanyar Színházban február 20-án. Párkapcsolati one-man-show, sok humorral fűszerezve. Minden kritika és jegyeladási statisztika egyöntetűen igazolja: az emberek szeretik a Caveman-t!

Az eredetileg Defending the Caveman címmel íródott mű minden idők leghosszabb ideig futó, egyszereplős Broadway-darabja.

Központi Gyógyszertár Vác

Az 1991-es bemutatója óta 15 nyelvre fordították le, s több mint 30 országban játszották már nagy sikerrel e fergeteges komédiáját. Népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy egy különleges rekord után (399-szer játszották le egyhuzamban a darabot 1995. március 26. és 1996. július 17. között) Rudolph Guiliani – New York akkori polgármestere – a rákövetkező napot, 1996. július 18-át ”Caveman nappá” nevezte ki.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

A Caveman egyszemélyes vígjáték, melyből (bár előadója a Teremtés Koronája) egyaránt ismerhet magára férfi és nő. A párkapcsolatok buktatóit, a nemek közti különb(öző)ségeket taglaló, áthidaló megoldásokat kereső magánszám méltán vívta ki négymillió néző elismerését világszerte. A humoros jelenetekben sem mellőző, néhol hisztérikus, másutt keserédes darab a hétköznapokból merít, így garantáltan magára ismerhet belőle mindenki, aki látja (vagy ha másra nem, a szomszédjára) – legalább egy kicsit.

A hazánkban egyelőre még nem oly gyakori one man-showra jegyek kaphatók a Váci Dunakanyar Színház jegyirodájában, a váci Tourinform Irodában és a Ticketportal irodáiban országszerte. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments