Jobbik váci szervezete: nyilvánosak a vagyonnyilatkozatok

pénztárca-700Hétfőn tartott sajtótájékoztatót a Jobbik váci szervezete, s ezen Kászonyi Károly a Kiss Zsolt szocialista önkormányzati képviselő által kezdeményezett, a bizottságok külsős tagjait érintő vagyonnyilatkozat tételi vita kapcsán bejelentette: a Jobbik hamarosan felteszi az önkormányzatokban érintett tagjaik vagyonnyilatkozatát a honlapjára.

Ezek az ígéretüknek megfelelően csütörtökön meg is jelentek.

Központi Gyógyszertár Vác

„Ahogyan azt ígértük, ezúton tesszük nyilvánossá a váci önkormányzati képviselő Kászonyi Károly, Tótváradi-Nagy Bence külsős bizottsági tag, valamint Fehér Zsolt Pest megyei közgyűlési képviselő vagyonnyilatkozatát. Hisszük és valljuk, hogy a képviselői feladatokat ellátó és ezért tiszteletdíjban részesülő politikusok nem rejtőzhetnek el az őket megválasztó állampolgárok színe elől. Mi, jobbikosok kiállunk a teljes nyilvánosság mellett, ennek szellemében pedig felszólítjuk a város többi politikai pártjának, egyesületének képviselőit, hogy ők is kövessék példánkat!” – olvasható a honlapjukon megjelent közleményben.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

Kászonyi Károly felszólította Kiss Zsoltot, hogy a szocialisták is mutassanak példát és saját weboldalukon tegyék nyilvánossá vagyonnyilatkozataikat. A Váci Napló érdeklődésére Kiss Zsolt elmondta: megvárják Deákné dr. Szarka Anita jegyző álláspontját arról, hogy kell-e kötelezően vagyonnyilatkozatot tenniük a bizottságok külsős tagjainak és azután döntenek a továbbiakról.

A három jobbikos vagyonnyilatkozat itt érhető el. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments