Megint Dunakeszin indul a 7. Dunakanyar Hangja verseny

Dunakanyar Hangja 2016 zsűrije-700
A zsűri tagjai (balról-jobbra): Farkas Pál zeneigazgató, karmester, Toldi Tamás művészeti díjas énekes, dalszövegíró, Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője, Szolnoki Péter énekes, dalszerző, Kaszás Géza színművész

Mint minden évben, a szervezők ezúttal is sajtótájékoztató keretében mutatták be a Dunakanyar Hangja Tehetségkutató Énekverseny zsűritagjait. Az eseménynek – szokás szerint – csütörtök délután a dunakeszi Part Cafe étterem adott helyet.

A megjelenteket Wernke Ádám, a Dunakanyar Hangja verseny ötletgazdája és főszervezője köszöntötte, majd a városvezetés képviseletében Csoma Attila fejezte ki örömét, hogy idén is Dunakeszin, a művelődési központban tartják meg az országos hírű, nagyon színvonalas rendezvényt. Ezt követően a szervezők bemutatták az idei zsűri tagjait.

Központi Gyógyszertár Vác

Az elismert szakemberek elmondták, hogy minden versenyzőt építő kritikával fognak illetni, és úgy véleményezni a produkciókat, hogy az segítség legyen a további karrier építésében. Mindenkinek azt ajánlják, hogy ha éreznek magukban tehetséget az énekléshez, ne féljenek, mindenképpen jelentkezzenek és mutassák meg magukat bátran!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

VN.hu-ra AJÁNLJUK KISKOCKA2016-01-15
Írható CD- és DVD-lemezek a Halló Mintaboltból!

 

Loksa Levente szervező elmondta: idén is egy nagyon színvonalas versenyre várják a jelentkezőket. A Dunakanyar Hangjára a válogatás napjáig, egészen február 13-ig lehet jelentkezni, akár e-mailben, Facebook-on, vagy akár aznap, ott személyesen is a helyszínen.

A jelentkezés ezúttal sincs korhatárhoz kötve, bárki jelentkezhet, bármilyen zenei műfajban, sőt akár saját szerzeménnyel is!

Két kategóriában hirdetnek majd győztest: gyermek és felnőtt kategóriában. Az értékes nyeremények között stúdiófelvétel, videoklip forgatás, wellness hétvége, vacsorameghívás és számos tárgynyeremény is szerepel.

Érdemes jelentkezni, hiszen a Dunakanyar Hangja eddigi felfedezettjei között szerepel például Kováts Vera és Benji is, akiknek szintén ez a verseny adott először erőt és lehetőséget a további fejlődéshez. Benji például tavaly 3. lett az X-Faktorban, idén pedig bekerült a Dal legjobb 30 előadója közé.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

Bővebb információ a versenyről: www.dunakanyarhangja.hu. (Fotók: Endrész Zita, Mózes Bernadett)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments